Lahden Rytmin Ystävät ry
Lahti Blues & Roots RunoRock Tapahtumat
Galleria Kuvat Vieraskirja
Jäseneksi Linkit Yhteystiedot
Lahti-bändit Lähikuvassa Etusivu

Blues & Roots
Nähdäksesi vanhemmat listauksen, siirry valikosta uusimpaan Blues&Roots tapahtumaan.


Lahti Blues & Roots

Pääkonsertti, Alex Park Hotel

Rauhankatu 14, lauantaina 1.9.2001 klo 18.00-

Yläkerta (klo 18.30 - 02.30)
Pepe Ahlqvist & The Rolling Tumbleweed (levynjulkaisukeikka)
Two Timers (UK)
Groovy Eyes
Helander Co.
Ismo Haavisto Band

Alakerta (klo 18.00 - 01.30)
Tiny Tones
Krazy Kats

Velvet yökerho (klo - 03.30)
Revolution Hi-Fi feat. General Basco & Don Oparator "reggae sound system"

Klubi-illat

Ke 29.08. Ravintola Molly Malone's: Tortilla Flat (20 -vuotisjuhlakiertue)
To 30.08. Ravintola La Vida: Them Heavy People
Pe 31.08. Ravintola Torvi: Jamit - housebändeinä Jose & The Hounddogs + jokuBlue

Lippujen ennakkomyynti pääkonserttiin (alk. 13.8.)

Lippujen ennakkomyynti pääkonserttiin (alk. 13.08.)
Liput: ennakko 70 mk / ovelta 80 mk
Alex Park Hotel, Rauhankatu 14 puh. 03-525 11
Free Records Shop, Aleksanterinkatu 20
Keskusmusiikki, Mariankatu 10
Vaihtari, Hämeenkatu 16

Majoituspaketti

Alex Park Hotel, Rauhankatu 14 puh. 03-525 11
- kahden hengen huone 300 mk/henkilö
sis. vapaan sisäänpääsyn pääkonserttiin ja aamupalan

Tervehdys!

Viime syksynä järjestimme ensimmäistä kertaa Lahti Blues & Roots -tapahtuman, joka onnistui mainiosti ja josta saimme myös hyvää palautetta. Tästä rohkaistuneina tarjoamme tämän vuoden pääkonsertissa hieman enemmän esiintyjiä tasosta yhtään tinkimättä. Nyt olemme erityisesti satsanneet Suomen parhaimpiin bluesbändeihin, jotka ovat levynjulkaisuiltaan ajankohtaisia. Huomioimme myös artistiemme soittaman musiikin (bluesin) erilaisuuden, joten uskallamme väittää, että tiedossa on monipuolinen ja vauhdikas ilta.
Alex Park hotellissa tilaisuus on jaettu kolmeen eri saliin - alakerran akustiset esiintyjät vuorottelevat yläsalin kokoonpanojen kanssa ja ajoittain yökerhossa voi "jorata" reggaemusiikin tahdissa "Jamaikan soundien" tapaan - kuolleita taukoja ei synny. Tapahtumamme suojelija on Pepe "The Grizzly" Ahlqvist, jonka uusi "bändilevy" julkistetaan tilaisuudessamme. Yleisön on hyvä tietää järjestelyistä ennakkoon myös se, että heti kun ovet avautuvat yleisölle kello 18.00, aloittaa Krazy Kats alakerrassa. Kohta perään lahtelaisella Ismo Haavisto Bandillä on kunnia avata Lahti Blues & Roots -happening "virallisesti" yläkerrassa (n. kello 18.30), jolloin he aloittavat oman "bluesointinsa".

Lahti Blues & Roots viikko aloitetaan jo Molly Malone's ravintolassa keskiviikkona Tortilla Flatin 20-vuotisjuhlakiertueen keikalla. Klubi-illat jatkuvat torstaina La Vidassa (Them Heavy People) ja perjantaina Torven jameilla (Jose & The Hounddogs). Tervetuloa klubeihin ja Alex Parkiin viettämään mukavia hetkiä juurevan rytmimusiikin ja iloisen yhdessäolon merkeissä hengaillen ja svengaillen! 
Tapahtuman palaute sivu
Kiitämme tässäkin vaiheessa yhteistyökumppaneitamme ja tukijoitamme , jotka ovat olleet jälleen mukana tekemässä tilaisuudestamme totta!

Harri Järvinen / Lahden Rytmin Ystävät ry:n hallitus

Pääkonsertissa Alex Park hotellissa on mr. "Fennica Records" Erkka Kettunen paikalla levyineen. Sieltä on mahdollista ostaa vaikkapa festivaalilla esiintyvien artistien levyjä. Tänä vuonna on myös "perinteiset" Blues & Roots -arpajaiset!

Lahdessa on lauantaina myös RiEMu ry:n järjestämät levymessut, joten musiikin ystävien kannattaa tulla kaupunkiin vaikka kauempaakin! Messut pidetään Kasisalilla (Sammonkatu 8) kello 10.30-16.00. Mukana on muuten pari myyjää Ruotsista asti tuomassa kansainvälistä "messumeininkiä"...


hosted and updating by Medialukko Oy | web design by Delonet