Lahden Rytmin Ystävät ry
Lahti Blues & Roots RunoRock Tapahtumat
Galleria Kuvat Vieraskirja
Jäseneksi Linkit Yhteystiedot
Lahti-bändit Lähikuvassa Etusivu

Blues & Roots
Nähdäksesi vanhemmat listauksen, siirry valikosta uusimpaan Blues&Roots tapahtumaan.


Blues & Roots

Krazy Kats

KrazyKrazy Kats on rumpali Honey Aaltosen "luotsaama" kolmikko pääkaupunkiseudulta. Honey Aaltonen on innokas musiikkimies, joka on ollut monessa mukana (esim. Tortilla Flat, Downhome Boys, Big Bertha & The Bulldozers, Mikko Saarelan U-Bayou - hän on tunnettu kovana levyjenkeräilijänä, hän tekee juurimusiikkiin liittyviä kirjoituksia mm. BN -ja Rytmi -lehtiin ja ammatikseen mies työskentelee asiantuntevassa Fennica Records -levykaupassa). Miehen leppoisa ja humoristinen asenne ruokkii luonnehtimaan häntä "hyvän olon lähettilääksi". Tämä piirre välittyy mainiosti koko trion meiningistä ja musiikista. Aaltosen lisäksi yhtyeessä soittavat mainiot kumppanukset, taitava kitaristi Stefanos Hirvonen (mm. Blues Affection, Big Bertha & The Bulldozers) ja vauhdikas basisti Don Carlos (mm. Rockin' 45's).
 
Krazy Katsin ohjelmisto on rempseä ja omaperäinen sekoitus menneiden vuosikymmenten musiikista - 20-luvun countrybluesista 30-luvun jazziin ja aina 40-luvun rhythm & bluesista 50-luvun rock-a-billyyn. Leikillisesti Krazy Kats onkin julistanut yhdistävänsä Robert Johnsonin deltabluesin Django Reinhardtin mustalaisswingiin ja nuoren Elvis Presleyn memphisiläiseen rokkaukseen.

Mikään nostalgiaryhmä Krazy Kats ei vaikutteistaan huolimatta ole. Vanhojen klassikoiden ohella yhtye pyrkii enenevässä määrin lisäämään omia biisejä - tietynlaisesta "vanhakantaisuudestaan" huolimatta ohjelmisto kulkee reippaasti 2000 -luvun sykkeessä. Kolmikon veijarit ovat tulleet tunnetuiksi erittäin vauhdikkaina, jopa riehakkaina lavaesiintyjinä, jotka virtuoosimaisesta soitannostaan huolimatta suhtautuvat keikkatilanteisiin hurtilla huumorilla, tai vähintään pilke silmäkulmassa.

Krazy Katsin musiikkia on nastaa kuunnella, helppoa tanssia - ja erityisesti anniskelupaikoissa sen on havaittu lisäävän mm. Hartwallin juomien maistuvuutta.

Stefanos Hirvonen - kitara, huuliharppu, kazoo, laulu / Don Carlos - kontrabasso, laulu / Honey Aaltonen - virvelirumpu, symbaali, laulu


hosted and updating by Medialukko Oy | web design by Delonet