Lahden Rytmin Ystävät ry
Lahti Blues & Roots RunoRock Tapahtumat
Galleria Kuvat Vieraskirja
Jäseneksi Linkit Yhteystiedot
Lahti-bändit Lähikuvassa Etusivu

Blues & Roots
Nähdäksesi vanhemmat listauksen, siirry valikosta uusimpaan Blues&Roots tapahtumaan.


Blues & Roots

Two Timers (UK)

www.drfeelgood.de/2timers/index.htm

TwoEnglantilaiset Sarah James ja Gordon Russell tutustuivat toisiinsa Pariisissa, jossa he silloin myös asuivat. He perustivat kaksihenkisen Two Timersin Ranskassa vuonna 1993.
Kitaristi Gordon Russell on kokenut muusikko, joka kiersi maailmaa jo Dr. Feelgoodin kitaristina vuosina 1982 - 1989 ja soitti kyseisen pub-rock legendan neljällä studiolevyllä "Doctors orders", "Mad man blues", "Brilleaux" ja "Classic".
Ammattitaitoinen Gordon soittaa akustista, sähkö- ja slidekitaraa omintakeisella "no-nonsense" tyylillään. Keikoilla hän "soittaa" samalla myös "mikitettyä" matkalaukkua bassorumpuna.
 
Laulajatar Sarah James on loistava ja humoristinen esiintyjä, joka soittaa omien sanojensa mukaan oudosti huuliharppua. Muita hänen käyttämiään soittimia ovat erilaiset lyömäsoittimet ja lusikat. Sarah on toiminut taustalaulajattarena ja harpistina useilla levyillä, mutta on oikeassa elementissään juuri Two Timers -duon seremoniamestarina

Two Timersin musiikissa voi kuulla vaikutteita aina 1930 -luvun countrybluesista 60 -luvun souliin ja rhythm & bluesiin ja jopa "vanhakantaiseen" heavyrockiin. Sarah on sanonut, että heidän "esikuvansa" ovat Led Zeppelin ja Aretha Franklin. Duo on toiminut lämmittelybändinä mm. sellaisille suuruuksille kuten John Mayall, Taj Mahal, Maceo Parker ja The Corrs. Viimeksi he kiersivät Englannissa lämmitysaktina Status Quon kiertueella.
Duon ensimmäinen albumi "Two Timers" ilmestyi v. 1996 ja kakkosalbumi "Aubrey Rex & other stories" julkaistiin elokuussa -99. Niiden sisältämät biisit ovat vahvasti heidän omaa tuotantoaan ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Nyt toukokuussa tuli uutukainen "Lucky dip - Live cuts and rarities", joka sisältää Two Timersin esityksiä "livenä". Levylle on valittu Sarahin ja Gordonin suosikkeja ja mukaan muutamia harvinaisia, ennen julkaisemattomia biisejä. Käsittämätöntä, minkälaisen saundin ja meiningin voi kaksikko musisoinnillaan saada!

Gordon Russell - kitarat / Sarah James - laulu, lyömäsoittimet, huuliharppu

Two Two

Two Two


hosted and updating by Medialukko Oy | web design by Delonet