Lahden Rytmin Ystävät ry
Lahti Blues & Roots RunoRock Tapahtumat
Galleria Kuvat Vieraskirja
Jäseneksi Linkit Yhteystiedot
Lahti-bändit Lähikuvassa Etusivu

Blues & Roots
Nähdäksesi vanhemmat listauksen, siirry valikosta uusimpaan Blues&Roots tapahtumaan.


Lahti Blues & Roots

24. - 24.9.2003

Lahti Blues & Roots -tapahtuman jälkipuinnin tuominen kotisivuille on kestänyt lähinnä saamattomuuteni sekä erään tiedoston katoamisen takia. Mutta, parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan? Eräs seikka on teettänyt lisäksi kohtuullisen paljon päänsärkyä - miten kirjoittaa tapahtumasta mahdollisimman totuudenmukaisesti, ilman kotiinpäinvetämisiä - olen näet ko. festivaalin päävastaava. Itselläni kun on muutenkin taipumus viihtyä siellä, missä soitetaan "livenä" kunnon musaa... eli tästä eteenpäin on yksin Sinun päätöksesi, haluatko jatkaa tekstini lukemista vai et!

Kaikki bändit soittivat osuutensa vähintään odotustemme mukaisesti; väittäisin, että vähän enemmänkin. Käytännön järjestelyjä on itse vaikeampi ruotia, mutta ainakin saamiemme "hihapalautteiden" mukaan mitään pahempia floppeja ei syntynyt; yleisö ja artistit viihtyivät ja sehän on jo paljon.
Järjestäjän ominaisuudessa osoitan kiitokset nimenomaan yleisölle ja bändeille mm. oikean bluestunnelman luomisesta. Kiitän myöskin Lahti Blues & Rootsin yhteistyökumppaneita ja tukijoita! Kiitos myös aktiiviselle talkooväelle! Lahti Blues & Roots -happening on taas totta tuleva syksynä! Palaillaan!
H.Järvinen

Klubit

Pääkonsertti
 
Blues & Roots 2003 -ennakko

Yhteistyökumppanit

Tässä alla on yhteistyökumppaneidemme ja tapahtuman tukijoiden logot (useat linkkien kera). Käytetäänhän tarvittaessa heidän tarjoamiaan palveluita!

99 Alex

Blues News Canon Cheri

Ecapaino Eiriprint Fennica

Haavi' Hartwall

Isku Konica

Molly Pasin

Pohjola Pop

Pusa Shw

Torvi Wihuri


hosted and updating by Medialukko Oy | web design by Delonet