Lahden Rytmin Ystävät ry
Lahti Blues & Roots RunoRock Tapahtumat
Galleria Kuvat Vieraskirja
Jäseneksi Linkit Yhteystiedot
Lahti-bändit Lähikuvassa Etusivu

Blues & Roots
Nähdäksesi vanhemmat listauksen, siirry valikosta uusimpaan Blues&Roots tapahtumaan.


Blues & Roots

Klubit

Alla mainituissa ravintoloissa pidettiin Lahti Blues & Roots - tapahtuman klubi-illat. Kiitos (jälleen) hyvistä puitteista Henja, Noora & Jarttu!
Kun allekirjoittanut suuntaa olusille, niin suosin ehdottomasti ko. paikkoja. Ensinäkin ne ovat mielestäni viihtyisiä ravintoloita, joissa on mukava piipahtaa ja tavata tuttuja. Toiseksi elävää musiikkia edes silloin tällöin tarjoavia anniskelupaikkoja kaupungissamme ei ole valtavasti!

Molly Malone`s Irish Bar (ke 22.9.)
Illan bändinä esiintyi järvenpääläinen, suorastaan legendaarinen Super Blues Band. Bändi on kasattu jo 70- luvulla ja yhtye nähtiin peräti alkuperäisessä kokoonpanossaan. Ensitahdeista kävi selväksi, ettei kyseessä ole puolihuolimattomasti uudelleen kasattu porukka, vaan hyvällä fiilingillä ja tyylillä operoiva, täysipainoinen bluesbändi. Jos ensimmäinen setti jätti mitään toivomisen varaa, toinen oli ihan täydellinen bluespläjäys. Toivottavasti Super Blues Bandin aktiivinen vaihe jatkuu pitkään, ja miehet innostuvat taltioimaan uutta materiaalia tai julkaisemaan konserttitallenteen. Bändillä on potentiaalia vaikka toisille jakaa!
Biisilista

Super Blues Band:
Rauno Selamaa - laulu, kitara
Pekka Kokkonen - laulu, kitara
Ilkka Hopia - basso
Kari Ikonen - rummut

Teerenpeli (to 23.9.)
Illan "teemana" oli 50 - lukuinen rock`n`roll, mikä alleviivasi sopivasti tapahtumamme roots- osiota. Soitannasta vastasi lahtelainen Gintones -yhtye, joka on nopeasti noussut arvostetuksi live-esiintyjäksi paikallisissa rokkipiireissä. Eikä suotta! Se oli jokaisen todettavissa Teerenpelissäkin. Paikka oli jopa hiukka liian täynnä, kun Gintonesin setti käynnistyi. Bändi latoi nipun rock`n`rollin klassikoita sellaisella intensiviteetillä, ettei varmaan kenellekään jäänyt epäselväksi, mistä kanat munivat!
Biisilista

Gintones:
Marko Haavisto - laulu
Jari Paksunen - kitara
Marco Kärkkäinen - kitara
Mika Jaatinen - basso
Jari Teerisaari - rummut

Torvi (pe 24.9.)
Olimme rakentaneet illan hyväksi havaitsemallamme ohjelmaformaatilla; blueshenkiset jamit kera vauhdikkaan housebändikiinnityksen. Jälkimmäistä edusti Teppo Nättilän luotsaama Doctor`s Order. Bändin musiikillinen reseptihän on "pilke silmäkulmassa" -asenteella vedetty raju r&b ja rock`n`roll, joka toimi jälleen kuin junan vessa! Doctor`s Order -yhtyeen kundeilla oli myös aihetta omaan juhlaansa, kun samassa yhteydessä juhlistettiin bändin kolmatta studiolevyä "Shut Up Doc". Seuraavana iltana Doctor`s Order esiintyi vielä pääkonsertissa, Alex Park Hotellissa.
Biisilista

Doctor`S Order:
Arto "Archie" Hämäläinen - kitara
Teppo Nättilä - laulu, basso
Harri Tuominen - rummut

Jamit
Mukavat jamisessiot saatiin aikaiseksi seuraavilla miehistöillä. Kiitos pyyteettömille soittajille!

Pekka Airas - laulu
Matti Näveri - kitara
Matti Pöllänen - kitara
Jussi Pöllänen - basso
Jukka Teerisaari - rummut

Ismo Haavisto - laulu, huuliharppu
Jouko Hukkanen - kitara
Pekka Airas - kitara
Matti Pöllänen - basso
Jukka Teerisaari - rummut
plus
Archie Hämäläinen - kitara

plus
Teppo Nättilä - laulu
Jose Tolmunen - laulu

teksti: Harri Järvinen


hosted and updating by Medialukko Oy | web design by Delonet