Lahden Rytmin Ystävät ry
Lahti Blues & Roots RunoRock Tapahtumat
Galleria Kuvat Vieraskirja
Jäseneksi Linkit Yhteystiedot
Lahti-bändit Lähikuvassa Etusivu

Blues & Roots
Nähdäksesi vanhemmat listauksen, siirry valikosta uusimpaan Blues&Roots tapahtumaan.


Lahti Blues & Roots

27.-30.9.2006

Lahti Blues & Roots -tapahtumassa kuultiin jälleen kotimaisin voimin esitettyä blues- ja juurimusiikkia. Nimekkäitäkin konkareita sisältänyt ohjelmisto oli musiikillisesti monipuolinen. Akustisesta, kantrivaikutteisesta juurimusasta bluesin erityylilajeja sisältävään sinisävyiseen musiikkiin ja zydecosta afrikkalaisamerikkalais -tyyppiseen gospeliin. Toki myönnettävä on, että pienehkö budjettimme rajoittaa ohjelmanrakentamista.

Laitan tähän palautesivuun järjestäjän (RyRy) näkövinkkelistä muutamia huomioita. Tiedoksi, varsinaiset konserttiarviot kannattaa käydä kurkkaamassa www.lihamuki.com tai lukea Blues News – lehdestä (Nro: 221 = 5/2006). Meille asti tulleista kommenteista olemme ymmärtäneet, että ihmiset olivat kokemaansa pääosin tyytyväisiä. Festivaalin musiikillinen tarjonta oli ilmeisesti riittävän mielenkiintoinen. Tapahtumaan liittyvät yleisjärjestelyt pystyimme hoitamaan riittävän hyvin; jopa kehuja on kuulunut. Pääkonsertin kohdalta tuli yhden henkilön tekemä negatiivinen palaute, joka koski ylälavan äänenvoimakkuutta. Äänentoistoon olemme alusta alkaen panostaneet ja tänä vuonna viivekanava otettiin käyttöön myös alakerrassa korjaamaan siellä aiemmin esiintyneitä äänentoisto-ongelmia. Kuningasajatuksenamme on ollut ja on se, että joka paikkaan kuuluisi edes siedettävästi, mutta ei liian kovaa. Tapahtuman musiikkigenreen ei ns. ”kuulu” edes luukuttaminen, eikä sitä Alex Parkissa nytkään harrastettu.

Lahden Rytmin Ystävät ry. kiittää yleisöä, esiintyjiä, tukijoita ja yhteistyökumppaneita!

Seuraava Lahti Blues & Roots pidetään 26.- 29.9. 2007. Molly Malone’s Irish Bar, Teerenpeli, Torvi ja Alex Park Hotel ovat varmistuneet jo soittopaikoiksi ja esiintyjiä taas kartoitetaan.

Hara Järvinen

Klubit

Pääkonsertti

Kuvia

Blues & Roots 2006 -ennakko

Seuraavat yhteistyökumppanit olivat tukemassa tapahtumaamme. Käytetäänhän aina tarvittaessa juuri heidän tarjoamiaan palveluita, eikös vain?!

Radio 99 Alex Park Hotel

Basement Guitars Blues News Fennica Records

Canon Rondom

Ekapaino Päijät-Hämeen Puhelin Sähkö Pusa

Hartwall Päijät-Hämeen Osuuspankki

Keskusmusiikki Isku

Torvi Starckjohann Steel

Peikko DNA
 
Molly Malone's Teerenpeli Nixan


Tapio Anttila


hosted and updating by Medialukko Oy | web design by Delonet