Lahden Rytmin Ystävät ry
Lahti Blues & Roots RunoRock Tapahtumat
Galleria Kuvat Vieraskirja
Jäseneksi Linkit Yhteystiedot
Lahti-bändit Lähikuvassa Etusivu

Blues & Roots
Nähdäksesi vanhemmat listauksen, siirry valikosta uusimpaan Blues&Roots tapahtumaan.


Lahti Blues & Roots

Pääkonsertti, Torvi / Tirra

Loviisankatu 8, lauantai 22.9.2012 klo 20.00-

Torvi (klo 20.00- 03.00)
ISMO HAAVISTO ONE MAN BAND
DAVE LINDHOLM
HOT HARRY’S SLYBOOTS

Tirra
ELKE Q STOMP
KOSKIPURO & TEERISAARI

Lisätietoa pääkonsertin esiintyjistä

Lippujen ennakkomyynti (alk. 10.9.)

Ennakko 13€ (ovelta 15€; jäsenhinta 10€ voimassa vain ovelta)
Keskusmusiikki, Mariankatu 10

Tervehdys!

Pääkonsertin pitopaikkamuutos työllisti yhdistyksen puuhaihmisiä tänäkin vuonna, sillä syksyllä alkava remontti lamaannuttaa Lahden Seurahuoneen toiminnat puoleksi vuodeksi. Päädyimme yhteistyöhön legendaarisen musiikkiklubi Torven kanssa käyttäen esiintymistilana myös kakkoskerroksen Tirra-ravintolaa. Pääpaino on pienillä comboilla. Ohjelmisto sisältää bluesin lisäksi muun muassa rock’n’rollia. Tänä vuonna meillä ei ole tarjolla majoituspaketteja, mutta lähistöltä löytyy omatoimimajoitustilaa, kuten hotelli Scandic ja matkustajakoti Patria. Rautatieasema sijaitsee vieressä ja lähialueelta löytyy reilusti parkkitilaa.

Syksyn bändit ja artistit edustavat paikallista roots-osaamista sekä vahvasti lahtelaisuutta. Ulkopaikkakuntalaisiltakin löytyy jokin aihetta sivuava aspekti. Helsinkiläisen Hot Harry’s Slybootsin kitaristina toimii Turoista ja Tohtori Lounamosta tuttu, Pekka Heinänen. Dave Lindholm on Lahti-diggari, jonka sympatioista on poikinut jopa kokonainen albumi tälle kylälle (”Lahti”, v. 2009). Kuluvan kalenterivuoden sisällä pyöreitä täyttäneeltä Lindholmilta on ilmestynyt markkinoille kaksi uutta albumia; bändikiekko B. Inventive sekä duolevytys velipoika Callen kanssa.

Päätapahtumasta löytyy tuttuun tapaan Fennica Recordsin myyntipiste, kuten myös RyRyn oma pöytä. Pääsylippuhintojen ei pitäisi päätä huimata. Ne on höylätty minimiin viidestä tasokkaasta esityksestä ja pitkäkestoisesta livekokonaisuudesta. Tilojen rajallisuuden takia suosittelemme ennakkolipun hankkimista ja/tai saapumista hyvissä ajoin. Järjestelyt teemme 100% talkoovoimin, eikä palkkoja tai palkkioita makseta omalle väelle. Tapahtuman suojelija on Pepe Ahlqvist, joka avaa klubitarjonnan Teerenpelissä!

Nähtäillään!

Tervetuloa!

Harri Järvinen / Lahden Rytmin Ystävät ry:n hallitus
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin  

Klubit

Teerenpelissä esiintyy akustisesti karismaattinen bluesin sanansaattaja, nastolalaislähtöinen Pepe Ahlqvist. Klubirupeama jatkuu sähköisissä, rokkaavissa bluestunnelmissa, kun Torvessa nähdään Wentus Blues Bandin kitaristi Niko Riippa tuoreine instrumentaalibändeineen.

to 20.9. Teerenpeli: PEPE AHLQVIST vapaa pääsy
pe 21.9. Torvi: jamit housebändinä NIKO RIIPPA FLYING CIRCUS Liput 4€
su 23.9. Pitkä Pub: Acoustic Hangover Club klo 15.00- vapaa pääsy

Lisätietoa klubien esiintyjistä

Suurkiitokset yhteistyökumppaneille ja tukijoille!

Blues News Fennica Records Tapio Anttila


Ekapaino canon

Isku Keskusmusiikki

Torvi Nixan
 
 
Teerenpeli Galvatek
Päijät-hämeen OP
www.blues-finland.com

Lahden Elävä Taide ry

hosted and updating by Medialukko Oy | web design by Delonet