Lahden Rytmin Ystävät ry
Lahti Blues & Roots RunoRock Tapahtumat
Galleria Kuvat Vieraskirja
Jäseneksi Linkit Yhteystiedot
Lahti-bändit Lähikuvassa Etusivu

Blues & Roots
Nähdäksesi vanhemmat listauksen, siirry valikosta uusimpaan Blues&Roots tapahtumaan.


 Lahti Blues & Roots 2012 / Klubit
(to 20.9. / pe 21.9. / su 23.9)

Torstai 20.9. Ravintola Teerenpeli (Vapaudenkatu 20) Vapaa pääsy

PEPE AHLQVIST www.pepeahlqvist.com www.myspace.com/pepeahlqvist

PEPE AHLQVISTPepe Ahlqvist on karismaattinen, nastolalaislähtöinen bluesmuusikko – laulaja, kitaristi, huuliharpisti & lauluntekijä – joka on Lahti Blues & Roots -tapahtuman virallinen suojelija. Kotimaisessa bluesgenressä on Ahlqvistin arvo ja merkitys huomattava. Hän on esimerkillään rohkaissut Suomessa monia tänä päivänä ammattimaisesti bluesia vääntäviä! Joukko on tosin melko harvalukuinen. Olisiko olemassa helpompia ja varmempiakin konsteja hankkia voita leipänsä päälle?

PEPE AHLQVISTPepe Ahlqvistilla kertyy vuositasolla perussoolo- ja duo-keikkaa tuollaiset 150. Tänä kesänä Pepeä työllisti myös SF-Bluesin alkuperäismiehistön 10-vuotisjuhlakeikat. Miehen lähitulevaisuuden suunnitelmissa häämöttää ”Näillä mailla” jatkoalbumin työstäminen Haaviston Ollin kanssa. Kyseessä on suomenkielinen ja pääosin omaan materiaaliin tukeutuva proggis, jonka hedelmiä saataneen maistella ensi vuoden kuluessa.

Pepe Ahlqvist aloittaa akustisen soolovetonsa Teerenpelissä noin klo 22.00! Inhimillinen soittoaika mahdollistaa mainiosti myös seuraavana aamuna töihin menevien osallistumisen.

TERVETULOA!

Pepe Ahlqvist – laulu, kitara

H.J. / kuva: Ville Kujala


Perjantai 21.9. Ravintola Torvi (Loviisankatu 8) Liput: 4€

NIKO RIIPPA FLYING CIRCUS + jamit (klo 21.00-03.00) www.nikoriippa.com Niko Riippa – Flying Circus Spotify

NIKO RIIPPAKitaristi Niko Riippa on kokkolalaisen Wentus Blues Bandin perustajajäseniä. Emobändin pitäessä tämän vuoden välivuotta, soittajillaan jää aikaa omiin projekteihinsa…

NIKO RIIPPANiko Riippa on julkaissut tähän mennessä kaksi omaa albumia, joista jälkimmäinen, pari vuotta sitten ilmestynyt ”Flying Circus” sisältää mainioita, omia blues- ja roots-vaikutteisia instrumentaalisävellyksiä. Kyseessä on täysipainoinen, nyanssirikas ja svengaava kokonaisuus, eikä toteutus kaipaa laulusolistia. Lahdessa debyyttikeikallaan esittäytyvä Niko Riippa Flying Circus pistänee puntit vipattamaan! Tervetuloa!

Niko Riippa – kitara / Pekka Gröhn – basso / Timo Tikkamäki - rummut

Huom! Niko Riippa Flying Circus toimii illan housebändinä, jonka soittotauot pyritään täyttämään erilaisilla jameilla. Toivottavasti myös tänä syksynä ilmaantuu paikalle soittointoisia asiakkaita! Yhtyeen backline rumpuineen on valtaosin soittotaitoisen asiakaskunnan ”vapaassa” käytössä, joskin oman instrumentin mukaan ottaminen ei olisi ollenkaan pahasta, päinvastoin!

TERVETULOA!

H.J. / kuva: Jesper Tunkkar


Sunnuntai 23.9. Ravintola Pitkä Pub (Hämeenkatu 16) Vapaa pääsy

Acoustic Hangover Club klo 15.00-

Kyseessä on näyttelijä Kalle Sulalammen ideoima tilaisuus, jossa esiintyy muutama taitaja akustisin soittimin (mm. näyttelijä-muusikko Tapio Aarre-Ahtio). Tilaisuus on täydentävä lisä iltapainotteiseen klubitarjontaamme toimien myös tämänsyksyisen Lahti Blues & Rootsin päätöksenä. Mikä parasta, se on itse kullekin toimiva vaihtoehto viettää rentouttavaa sunnuntaipäivää ja ladata akkuja lähestyvän viikon arkikoitoksiin!

TERVETULOA!

hosted and updating by Medialukko Oy | web design by Delonet