Historiikki
Rock`n Roll
Lahti Blues & Roots
Info
Lue ja Kirjoita
Liity RyRy:n jäseneksi / tukijäseneksi tai anna palautetta!
Lahden ja lähialueiden bändit
Hae asiallista tai vähemmän asiallista tietoa
 
Yleistä:

Lahden Rytmin Ystävät Ry. järjesti kolmannet Lahti Blues & Rootsit, jotka pidettiin 11.-14.9.2002 välisenä aikana. Tämän vuoden ohjelmistokokonaisuuden "teemana" oli kotimainen, vahvasti paikallinen blues/roots- musiikki. 
 
ALKUPERÄINEN BLUES & ROOTS - SIVU
  
Poikkeuksellisesti yhtään ulkomaista ei esiintynyt tänä vuonna Lahti Blues & Roots -tapahtumassa. Yhtenä syynä siihen oli, ettemme löytäneet, eikä meille tarjottu riittävän mielenkiintoista muualta tulevaa nimeä, joka olisi ollut vieläpä tapahtuman kokonaisbudjetille realistinen. Mielestäni tämä ei ollut edes huono asia, sillä kotimainen taso on todella kova. Ja kun isommat bluesfestarit eivät pysty, eivätkä osittain edes halua nimekkäiden ulkomaalaisten kiinnitysten välissä tarjota ainakaan kovin monipuolisesti suomalaista juurigenreä - tylysti sanoen, paria poikkeusta lukuun ottamatta näillä "kotimaiskiinnityksillä" ei businessmielessä taida olla suurtakaan kaupallista arvoa - meille (ja toki muillekin pienille bluestapahtumille) jää ikään kuin pieni sosiaalinen tilaus ja onneksi myös esiintyjiä, joista valita. 
Uskon, että jatkossakin Lahti Blues & Roots -tapahtuman pääpaino on kotimaassamme toimivat, laadukkaat kokoonpanot, joille mielellään järjestää "isompia", keskitettyjä esiintymistilaisuuksia. Se on hyväksi havaittu konsepti esiintyjille kuin yleisöllekin. Harkittu ohjelmakokonaisuus, jossa huomioidaan juurimusiikin monimuotoinen rikkaus. On useita bändejä, jotka olisin jo halunnut "esitellä" tämän kolme vuoden Blues & Roots -taipaleemme aikana. Ensi vuodelle löytyy nyt jo "takataskusta" hyviä vaihtoehtoja ja käsittääkseni riittävästi haasteita ja toivottavasti taas vähän tuuriakin järjestää onnistuneet bluesbileet, jossa yleisön viihtyminen pystytään takaamaan. 
 
ALKUPERÄINEN BLUES & ROOTS - SIVU
 

Suuret kiitokset Lahti Blues & Roots -klubeilla ja -pääkonsertissa käyneille ihmisille, jotka antoivat/antavat meille uskoa ryhtyä myös ensi vuoden järjestelytoimiin! Kiitos lisäksi saamastamme myönteisestä palautteesta! Suuret kiitoksia kaikille yhteistyökumppaneille ja tapahtuman tukijoille! Tarvittaessa käytämme heidän tarjoamiaan palvelujaan hyväksi, eikös joo?! Lopuksi kiitokset bändeille ja artisteille omistautumisessa totaalisesti suorituksiinsa! Lisäksi, eikä vähäisimpänä, talkooväelle syvä kumarrus ja kiitos!
 


KLUBIT:

Oli ilo huomata, että tällä kertaa kaikki Lahti Blues & Roots -tapahtuman klubi-illat kiinnostivat ihmisiä. Väkeä saapui näille keikoille mukavasti, jopa reilusti. Ilmeisen onnistuneet bändivalinnat ja esiintymispaikat (ravintolat) sekä runsas mainonta herättivät ihmisten mielenkiinnon. Käytännössä tämä on tärkeää kokonaisuutta (juoksutusta) ajatellen - ravintoloiden on saatava takaisin ohjelmapalveluun sijoittamaansa rahaa illan myynnillä, sillä sisäänpääsymaksuahan ei klubeilla peritty; vastaavasti "kuuntelijoiden" runsas läsnäolo ja vuorovaikutus lisäävät lähes poikkeuksetta bändien soittointoa ja yleisesti musisoinnin tiukkuutta sekä riehakkuutta - tällöin taas yleisö oikeasti viihtyy ja käyttää talon antimia hyväkseen! Keikkajärjestäjälle tämä hupi tietänee toivottavasti jatkumoa ja uutta tilaisuutta!
 

Keskiviikko 11.9. Ravintola Molly Malone's Irish Bar: 
THE LEVITATORS
(Ossi Helin; rummut / Esa Kärenmäki; basso, laulu, koskettimet / Vesa Järvinen; laulu, koskettimet, kitara, melodica / Jussi Tirronen; laulu, kitara, basso / Jylle Toivonen; kitara, taustalaulu / Mikko Parviainen; pasuuna, lyömäsoittimet)
The Levitators soitti todella komeasti ja erittäin vakuuttavasti jamaikalaista rytmimusiikkia, sekä muutamat omatkin reggaet. Lisäksi pari afroamerikkalaista alkuperää olevaa biisiä sai bändiltä mielenkiintoisen ja hiukan yllättävänkin, mutta toimivan "rastakäsittelyn". Yleisön vaatimuksesta kundit "joutuivat" soittamaan peräti kolmet encoret ja osa paikalla olleista innostui lattialle joraamaan . Keikan aikana nähtiin ja kuultiin miesten taituruus myös useampien instrumenttien käsittelyssä: basisti Kärenmäki koskettimissa, kosketinsoittaja Järvinen kitarassa jne,… Kyseessähän oli lahtelaisen The Levitators -yhtyeen tuliterän kokoelmalevyn julkaisukeikka. Cd:n ostajat saivat bonuksena bändin harvinaisen vinyylisinglen kaupanpäälle. Uutuuslevy on jo loppuunmyyty, mutta huhutaan lisäpainoksen ottamisesta! Kiitos The Levitators, Molly Malone's Irish Barin henkilökunta ja Henja Leino!
BIISILISTA!
 
Torstai 12.9. Ravintola Cheri:
THE LIGHTS
(Juha Forsell; rummut / Arto Suopajärvi; basso, laulu / Kari Metsä-Heikkilä; laulu, kitara)
Rhythm & Blues -trio The Lights veivasi reilun annoksen mm. sinisävyisiä rytmibluesklassikoita omalla, pistämättömällä tyylillään. Soittotoimenpide suoritettiin selkeästi niin, että yhtyeellä itselläänkin säilyi jännitys varsinaisen lopputuloksen kanssa. Hienostuneeksi ei ryhmän soittoa voi kehua tai haukkua, miten nyt vaan; yhtymäkohdat tulevat ennemmin Hound Dog Taylorilta tai Fat Possum -lafkan artisteilta, mutta huom! homma toimi mainiosti ja mikä tärkeintä, yleisö viihtyi! Soittajat eivät olleet ryppyotsaisia, totisia bluesukkoja, vaan omintakeinen huumori kuului asiaan ja sitä runsaasti myös viljeltiin. Mutta varsinaisesta pelleilystä ei toki ollut kyse! Bändi soitti kaksi vauhdikasta settiä, joissa kummissakin kuultiin bluesmateriaalin lisäksi Suomen Talvisodan tunnetuksi tekemiä underground -klassikoita.
Kiitos The Lights, Ravintola Cherin henkilökunta ja Mika & Toni Yrjänne!
BIISILISTA!
 
Perjantai 13.9. Ravintola Torvi:
DOCTOR'S ORDER plus jamit
(Timo Väätäinen; rummut / Teppo Nättilä; basso / Arto Hämäläinen; kitara / Ensio Takamäki; huuliharppu)
Doctor's Order aloitti osuutensa orkesterille tyypilliseen tapaan täysillä paahtaen, hikeä säästämättä ja vauhdista tinkimättä. Sanomattakin on selvää, että tällä reseptillä (tohtorit näyttävät tietävän) jengi oli mukana alta aikayksikön ja meno muuttui välittömästi sopivan eläimelliseksi. Rhythm & bluesia ja rock'n'rollia ja …sitten lisää samanlaista! Kun tämä tarjoilu loppui, oli ilta vielä nuori ja vapaamuotoiset jamit alkoivat. 
BIISILISTA
 
Jamit:
Ensimmäinen jamisessio lähti komeasti käyntiin kokoonpanolla Wallu Heinomaa (laulu, kitara), Matti Taponen (basso), Kuja Salmi (rummut) sekä pasunisti Antti Hermaja. Aloitusbiisi oli Neil Youngin "Hey hey, my my", jonka jälkeen kundit nykäisivät bluesvaihteen päälle. Kohta em. ryhmää täydensi kovan luokan kepittäjä, Jukka "Nipa" Niilola. Myös basisti "Pitkä" Lehtinen könysi lavalle; ei kuitenkaan bassottelemaan, vaan puhaltamaan torvea. 

Toisen session runko löytyi orimattilalaisesta yhtyeestä Jose & The Hounddogs; Matti Pöllänen (kitara), Matti Näveri (kitara), Tuomas Laurila (rummut), Jussi Pöllänen (basso) ja Pekka Airas (laulu, huuliharppu). Nuorella, rankalla asenteella, mutta vahvasti bluesahtavaa, jämäkkää juurimeininkiä!

Kolmas sessio oli yhtä kuin Doctor's Order: "Archie", Teppo, Timppa ja Ensio. Tuo nelikko on käsittämätön energiapommi! Tuttua, mutta nerokasta Doctor's Order huttua, rock'n'rhythm & blues! Taustalaulussa jamisetin loppuosassa "vieraili" Kössi Könönen. Kun tohtorit lopettivat, jäivät lavalle seuraavaa koitosta varten valmiiksi Archie Hämäläinen (kitara) ja Ensio Takamäki (huuliharppu, laulu). Mainio juttu, että viimein tuli tilaisuus kuulla jamitouhua "vierailijoiden" ja oman kylän kundien kesken. 
Kitaroineen lavalle steppaili em. tohtoreiden seuraksi Lahden Rytmin Ystävät ry.n oma poika Jouko Hukkanen. Rytmiryhmäksi löytyi pelimiehet Masa Taponen (basso) ja Kuja Salmi (rummut). Sinänsä oli melko mielenkiintoista, että lavalla oli nyt kaksi slide -tyyliä käyttävää kitaristia. Eka biisi starttasi ja sen lauloi Pirulaisen Esa Alanko. Remmiin tuli mainio pasunisti Hermaja. Seuraavan biisin taisi laulaa luikauttaa Ensio, joka huuteli Nättilänkin pyörähtämään lavalla. Äijät jatkoivat tämän jälkeen ilman Alankoa ja Nättilää. Lavalla jamittelevan ryhmän soittamisen riemu oli silminnähtävää ja kuultavaa! Harvoin olen törmännyt missään yhtä toimivaan jamitouhuun. Jopa kellonaika ja valomerkki pääsivät vilahtamaan suurimmalta osalta ohi musiikillisen ilottelun aikana, mutta Mustosen Jartun oli pian palautettava jengi maan tasalle ja pillit oli laitettava pusseihin. Olikin aika jo ryhtyä valmistautumaan päivän koitosta varten!
Kiitos Doctor's Order, kaikki jameihin osallistuneet soittajaveikot, Ravintola Torvi ja Jarttu Mustonen!
 

Hara Järvinen


ALKUPERÄINEN BLUES & ROOTS - SIVU
 
PÄÄKONSERTTI ALEX PARK HOTEL

Ohjelmisto:
 
CHARLIES

Charlies on legendaarisimpia lahtelaisia kokoonpanoja. Yhtye perustettiin 60 -luvulla ja hajosi lopullisesti 70 -luvun puoleenväliin tultaessa, mutta bändi kuitenkin kasattiin uudelleen 1997 ja on siitä lähtien tehnyt vuosittain muutamia keikkoja. Charlies on mielettömän kovassa vedossa ja tämän tietävät ainakin paikalla olleet. 
Festivaalin avaus tapahtui virallisesti kello 19.00, jolloin ylälavalla tärähti eetteriin mm. B.B. Kingin ohjelmistosta tuttu biisi "Rock me baby" ja kohta perään Creamin "White room". Bändin soittosoundit olivat tukevat ja mehukkaat, musa tuli kovaa (kuten tämän sortin kamalle kuuluukin) ja homma toimi loistavasti. Olin erittäin mielissäni, kun Wellu Lehtinen ja kumppanit olivat ottaneet keikkaohjelmistoonsa vanhan Nepa -orkesterin biisin "Miksi", joka sai onnistuneen tulkinnan. Klassisia Charlies -biisejä setissä edustivat "Like the purpose told me" ja "Rautavaimo". Encoreksi aikataulun takia oli mahdollista kuulla ainoastaan yksi biisi. Wellu Lehtinen spiikkasi, että nyt yleisö saa valita joko "Taiteiden kritiikistä" tai "Myöskin tyttö iloinen". Ainakin tällä kertaa tuo jälkimmäinen, eli "Kymenlaakson ja Lahden seudun kansallislaulu" voitti selkeästi pikaisen huutoäänestyksen. 
Wellu Lehtinen - laulu, lyömäsoittimet, huuliharppu / Pekka "Devil" Virtanen - kitara / Jukka "Nipa" Niilola - kitara / Kari "Pitkä" Lehtinen - basso / Ari "Kusti" Ahlgren - rummut
 BIISILISTA

 

PEPE AHLQVIST & WALLU HEINOMAA

Pepe Ahlqvist ja Wallu Heinomaa aloittivat kahdestaan akustisesti. Heidän aloituskappaleensa oli vanha bluesstandardi "Everyday I have the blues", jota seurasi Bob Dylanin kynäilemä "Knockin' on heaven's door". Sitten kaverukset kutsuivat lavalle rytmiryhmän: Matti Taposen, joka toimi myös ylälavan miksaajana ja Kari "Kuja" Salmen. Kokoonpano esitti tyylitajuisesti ja vahvasti akustisina tulkintoina lähinnä klassisia bluessävelmiä. Viime vuoden soundiongelmista otimme onneksi onkeemme ja siirsimme "aulasta" esiintymiset yökerho Velvetiin. Se kannatti, sillä nyt toimi upeasti sekä tila- että lavasoundit. Nyt esimerkiksi Wallu ja Pepe itse kuulivat, miltä soittonsa kuulostaa ja mikä parasta, yleisö sai nauttia ilman häiriöitä laadukkaasta musisoinnista ja hyvästä äänentoistosta!
Pepe Ahlqvist - laulu, huuliharppu, kitara / Wallu Heinomaa - laulu, kitara / Matti Taponen - basso / "Kuja" Salmi - rummut
 BIISILISTA

 

DOCTOR'S ORDER

Doctor's Order esiintyi Lahti Blues & Roots -tapahtumassa jo toistamiseen; ensin perjantaina Torvessa jamien housebändinä ja nyt lauantaina päälavalla juhlavasti "The real thing" -levynsä julkistamisen kunniaksi. Vaikka yhtyeen soittoaika oli typistetty 45 minuuttiin, ei "tohtoreilla" ollut mitään vaikeuksia ottaa yleisöään. He olivat rakentaneet vankasti toimivan, rock'n'rollia ja rhythm & blues vauhtipaloja sisältävän setin, joka sai innokkaimmat bailaamaan ja muilta jalat vispaamaan. Omalla hienostelemattomalla tavalla ryhmä on mainio, lavalla kaikkensa peliin laittava kokoonpano ja soittajaveikkojen ryppyotsaisuudesta ei ole tosiaankaan pelkoa! Ikään kuin pisteenä i:in päälle slidesti Archie Hämäläisen loistava kitarointi. Nyt tätä rypistystä voit kuunnella lisää vaikka kotona, kunhan hommaat itsellesi Doctor's Orderin uutukaisen.
Arto "Archie" Hämäläinen - kitara / Teppo Nättilä - laulu, basso / Timppa Väätäinen - rummut / Ensio Takamäki - huuliharppu
 BIISILISTA

 

MISC. Co featuring BABY BOY VARHAMA

Yläkerran tiukan rypistyksen jälkeen alakerrassa tarjoiltiin vastapainoksi akustista juurihoitoa, mm. perinnebluesia ja varhaisjazzia. Historianopettaja Baby Boy Varhaman luotsaama kokoonpano on kerta kaikkiaan mainio. Heidän tapansa yhdistää mm. bluesia, jazzia ja countrya on omintakeinen, mutta perinteitä arvostava ja huomattavan tyylitajuisesti toteutettu. Oman mielenkiintoisen lisän bändin soitantoon tuo yhtyeen käyttämät, ei ihan tavanomaisimmat bändikokoonpanon instrumentit. Bändi onnistui luomaan mukavan, välittömän kontaktin yleisön kanssa; Baby Boy Varhama kertoi biisien välissä hauskoja letkautuksia mm. yhtyeensä jäsenistä, ja mielenkiintoisia taustatietoja joistakin soittamistaan biiseistä. Heillä oli illan aikana kaksi erillistä settiä, joissa yleisö todella viihtyi. Toivottavasti Misc. Co. menee pian studioon ja julkaisee kaupalliseen jakeluun musiikkiaan meidän fanien riemuksi!!! 
Pentti "Baby Boy" Varhama - laulu, kitara / Jari Ojalainen - kitarat, banjo / Petri Juutilainen - pasuuna, pesulauta, laulu / Antti Heerman - viulu / Petri Keskitalo - tuuba, tinapilli
 BIISILISTA

 

J. LEINO & BLUES GUYS

Ylälavalla oli seuraavaksi tarjolla vaikuttava kattaus juurimusiikkia kiteytettynä tyyliin moderni Chicago -blues. J. Leino & Blues Guys aloitti osuutensa Junior Wellsin biisillä "Country girl" ja jatkoi Fenton Robinsonin hienolla "You don't know what love is". Yhtyeen sofistikoitunut soundi kuulosti täydelliseltä ja tulkinnassa löytyi. Hieno bändi, joka oikeasti panostaa kokonaisuuteen! Erityismaininnalla huomioin Jaakko Heinosen tekemät biisit, joita kuultiin bändin setissä kaikkiaan viisi - ne eivät todellakaan häpeile arvostettujen coverien joukossa.
Jouni "Jomppa" Leino - laulu, kitara / Jaska Heinonen - laulu, kitara / Jonne Kulluvaara - kitara / Kimmo Parviainen - koskettimet / Jarmo "Jarski" Poutiainen - basso / Roope Rossi - rummut
 BIISILISTA

 

MISC. Co

Toinen setti.
 
SF- BLUES

Sf- Bluesille ylälava tyhjennettiin ja bändi roudasi kokonaan oman backlinen. Tähän mennessähän oli ylälavalla bassot soitettu Poutiaisen Jaskin styrkkarin läpi ja rummut olivat Rossin Roopen. Suuri kiitos heille! Vaan aikataulu oli tiukka; reilu puolituntia jäi kamojen siirtämiseen, uuden kaluston "pystyttämiseen" ja soundcheckiin. Mutta käytännössä onneksi sittenkin riittävästi.
"Superkokoonpano" ei tuottanut pettymystä! Dave, Pepe ja Heikki olivat hyvässä vedossa heti ensimmäisestä biisistä "Little bit of blues, a little bit of rock & roll" lähtien. Se on Eddie Clearwaterin tekemä biisi, jossa kerrotaan oivallisesti, mistä musiikillisesti oli nyt kysymys. Meidän järjestäjien pelko, että "vanhakantainen" bändi soittaa tajuttoman kovaa, oli onneksi turha. Soundit olivat kohdallaan, samoin balanssit. Setissä kuultiin useita bluesklassikoita kera eturivin soittajien omien biisien. Yhtyeen basisti Mikko Löytty on ehdottomasti maamme parhaimmistoa ja hyvin yhtyeen kuopus Auvinen hoiteli kannuosastoa. Hieno lopetus ylälavalla tapahtui Sonny Boy Williamson "Bye bye bird" -biisin myötä, jossa huuliharppua soittivatkin Dave ja Heikki Pepen laulaessa.
Pepe Ahlqvist - laulu, kitara, huuliharppu / Dave Lindholm - laulu, kitara / Heikki Silvennoinen - laulu, kitara / Mikko Löytty - basso / Jani Auvinen - rummut
 BIISILISTA

 

TAP JELLY BLUES BAND 

Viimeisenä alakerrassa soitti yllätysesiintyjänä pieksämäkeläinen bluestrio Tap Jelly Blues Band. Hitto vie, hienosti soittikin! Vuorisen Arvi loi orkesterille asiallisen pohjan todella hyvillä ja tukevilla soittosoundeilla. 
Homma lähti komeasti käyntiin Fleetwood Mac -klassikolla "Long grey mare" ja useamman henkilön suu oli ymmyrkäisenä bändin valmiudesta. Seuraavaksi kuultiin Otis Rushin kynäilemä, aina yhtä vaikuttava "All your love" ja yleisön ihmetys oli vaihtunut jo suoranaiseksi diggailuksi. Melko tuntematon bändi sai aamutunneilla yleisön viihtymään ja "bluesharrastajat" ilmeisen vakuuttuneiksi. Trion soittoa voi kuulla lisää Torvessa 14.12. Lahden Rytmin Ystävät Ry.n pikkujouluissa! 

Kun yhtyettä ei esitelty ollenkaan Lahti Blues & Roots -materiaalissa, tehdään se nyt tässä lyhyesti. Tap Jelly Blues Band perustettiin Pieksämäellä vuonna 1994 kitaristi JP Sivosen toimesta. Muutamien miehistövaihdosten jälkeen perusrunko on ollut kasassa vuodesta 1996 lähtien, jolloin basisti Ipi Kaipiainen astui remmiin. Rumpali Markku Heikkilä tuli Olli Huotarin tilalle tammikuussa 2002. Marraskuussa yhtye kiertää kaksi viikkoa Pepe Ahlqvistin kanssa; harpistihan vieraili yhtyeen toisella cd:llä Tap Jelly Blues Band feat. Pepe Ahlqvist (-01). Tap Jelly Blues Bandilla on uusia levytyssuunnitelmia ensivuoden alkupuolelle.
JP Sivonen - laulu, kitara / Ipi Kaipiainen - basso / Markku Heikkilä - rummut
BIISILISTA


Harri Järvinen


 
BLUES -VALOKUVIA ESILLÄ:

Juha Tanhua , valokuvaaja ja innokas musiikki- ja bluesystävä, oli paikalla bluesvalokuvineen. Kuvat aseteltiin näytille alakerran käytävälle, jossa niitä oli mukava vaikka ohikulkiessa katsella; toki useat jaksoivat paneutua niihin paremminkin. Juha täydensi illan ja yön aikana kuvakollaasia myös reaaliaikaisilla otoksilla! En malta olla tässä kehumatta miehen ottamia kuvia; ammattimies on nimittäin ammattimies! Näin se vain on! Tsekkaa vaikka! Kiitos Juha!
 
ON -LINE NETTILÄHETYS:

Ylälavan keikat lähetettiin reaaliaikaisena suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Hankkeen toteuttivat Tiirismaan koulun lukiolaispojat Aki Vuorinen ja Ollipekka Jaanisalo. Poikia oli valvomassa ja tukemassa heidän atk -opettajansa Pertti Tujunen. Paikanpäälle rakennettu laitteisto oli pääosin Tiirismaan koululta ja web -kamerat Canonilta. Teostosopimuksemme mukaisesti kameran käyttäjät rajattiin 16 yhtäaikaiseen surffaajaan. Sivustolla tapahtui liikehdintää kyllä koko illan aikana, mutta alkuvaiheessa tuli esille harmillinen "tekninen" ongelma. Tapahtuman kotisivulle oli asetettu väärä osoite linkiksi, eli klikkaamalla sitä ei päässyt tilaisuutta seuraamaan (onneksi mm. käsiohjelmassa oli oikea osoite). Hyvä, että Doctor's Orderin kitaristi Hämäläinen tajusi informoida minua, ettei lähetys toimi netissä ja siitä tämä vyyhti lähti selviämään. Kun nuorukaiset saivat selville sivustomme salasanat (kiitos Pasi!), pääsivät he korjaamaan ko. linkin ja lähetys myös sitä kautta toimi! Tarkennukseksi, että ko. ongelma ei aiheutunut mitenkään poikien tekemästä virheestä, vaan meikäläisen tietämättömyydestä. Ilmoitin Lantan Pasille ryry.edu.lahti.fi eteen www. liitteen. Sorry aiheuttamastani harmista! Kiitos Aki, Ollipekka ja Pertti! Kiitos myös Markku Lappalaiselle!
 
TAPAHTUMAN TUKIJAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Suuri kiitos Heille! He olivat rahalla ja/tai tarjoamallaan työllä edesauttamassa Lahti Blues & Roots -tapahtuman toteuttamista ja onnistumista. Klikatkaahan alla olevia logoja ja tutustukaa yhteistyökumppaneidemme tarjoamiin palveluihin! Käytämmehän aina tarvittaessa juuri heidän tarjoamiaan palvelujaan hyväksi, eikös vaan!!!!
 

Ilmainen www-laskuri

 

Tapahtuman tukijat

 

Alex Park

Eiri Kuva

Canon

Hartwall

Ecapaino

Isku

Jarkoskuva

Cheri

Molly Malone`s

Pohjola

Torvi

Radio 99

SHW Trans

Fennica Records

Blues News

Päijät-Hämeen Osuuspankki

Vaihtari - Hämeenkatu 16

Le Superfly, Rautatienkatu 9

Live Music - Ohjelmapalvelu - J. Piiroinen puh. 0400-413916

Ismo R. Haavisto Oy - Ritaniemenkatu 7-9 15240 Lahti avoinna arkisin 09.00 - 21.00 lauantaisin 08.00 - 18.00

Sähkö-Pusa Oy -- Asennus, suunnittelu, sopimushuollot ja kunnossapito puh. 0400 711 484

Pasin PC-Palvelu - tietokoneiden huollot, päivitykset ja käytönopastus - puh. 040 528 3539

ARPAJAISET:

Seuraavat tahot auttoivat meitä järjestämään onnistuneet arpajaiset. Kiitos! 

ALEX PARK HOTEL, BLUELIGHT RECORDS (Mika Myyryläinen), BLUES NEWS (BN), The BLUESSTORE, BOTTLENECKS (Ismo Haavisto & Pekka Haukijärvi), DOCTOR'S ORDER, FENNICA RECORDS (Erkka Kettunen), FREE RECORDS SHOP, HELMISEN AUTOLIIKE OY, ISKU, JOSE & THE HOUNDDOGS, KAMPAAMOKAUPPA KIRPPU (Trio Opaali), KESKUSMUSIIKKI, KONEBOSS OY, LAHDEN MATKAILU, J. LEINO & BLUES GUYS, THE LEVITATORS, MIKKI JA MINNI (Kauppakeskus Trio), MISIRLOU, MOLLY MALONE'S IRISH BAR, PARTURI-KAMPAAMO NIXA, PASIN PC-PALVELU, PIRKKA-HÄMEEN APINA & GORILLA OY (SF- Blues), RADIOMAFIA, RADIO 99, SIBONEY (Love Music), SPAR-MARKET HAAVI, TAP JELLY BLUES BAND, TARVIKEMYLLY, TEXICALLI RECORDS (Martsa Heikkinen), BABY BOY VARHAMA ja VR.