Historiikki
Rock`n Roll
Lahti Blues & Roots
Info
Lue ja Kirjoita
Liity RyRy:n jäseneksi / tukijäseneksi tai anna palautetta!
Lahden ja lähialueiden bändit
Hae asiallista tai vähemmän asiallista tietoa
 
LAHTI BLUES & ROOTS 2003

Lahti Blues & Roots -tapahtuman jälkipuinnin tuominen kotisivuille on kestänyt lähinnä saamattomuuteni sekä erään tiedoston katoamisen takia. Mutta, parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan? Eräs seikka on teettänyt lisäksi kohtuullisen paljon päänsärkyä - miten kirjoittaa tapahtumasta mahdollisimman totuudenmukaisesti, ilman kotiinpäinvetämisiä - olen näet ko. festivaalin päävastaava. Itselläni kun on muutenkin taipumus viihtyä siellä, missä soitetaan "livenä" kunnon musaa... eli tästä eteenpäin on yksin Sinun päätöksesi, haluatko jatkaa tekstini lukemista vai et!

Kaikki bändit soittivat osuutensa vähintään odotustemme mukaisesti; väittäisin, että vähän enemmänkin. Käytännön järjestelyjä on itse vaikeampi ruotia, mutta ainakin saamiemme "hihapalautteiden" mukaan mitään pahempia floppeja ei syntynyt; yleisö ja artistit viihtyivät ja sehän on jo paljon.
Järjestäjän ominaisuudessa osoitan kiitokset nimenomaan yleisölle ja bändeille mm. oikean bluestunnelman luomisesta. Kiitän myöskin Lahti Blues & Rootsin yhteistyökumppaneita ja tukijoita! Kiitos myös aktiiviselle talkooväelle! Lahti Blues & Roots -happening on taas totta tuleva syksynä! Palaillaan!
H.Järvinen


Klikkaa ja lue LAHTI BLUES & ROOTS KLUBEISTA; kuvia ja soitetut biisit

Klikkaa ja lue PÄÄKONSERTISTA; kuvia ja soitetut biisit
 

HUOM... Biisilistat on tallennettu .pdf - muodossa tekstin hankalan muotoilun takia :-)
 
  Alkuperäinen blues & Roots - sivu

Ilmainen www-laskuri

 
YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Tässä alla on yhteistyökumppaneidemme ja tapahtuman tukijoiden logot (useat linkkien kera). Käytetäänhän tarvittaessa heidän tarjoamiaan palveluita!

H.Järvinen
 

Eiri Kuva

Canon

Konica

Wihuri - Kansainvälinen suomalainen monialayritys

Isku

Pohjola

Cheri

Molly Malone`s

SHW Trans

Torvi

Ecapaino

Hartwall

Fennica Records

Blues News

Päijät-Hämeen Osuuspankki

Ismo R. Haavisto Oy - Ritaniemenkatu 7-9 15240 Lahti avoinna arkisin 09.00 - 21.00 lauantaisin 08.00 - 18.00

Sähkö-Pusa Oy -- Asennus, suunnittelu, sopimushuollot ja kunnossapito puh. 0400 711 484

Pasin PC-Palvelu - tietokoneiden huollot, päivitykset ja käytönopastus - puh. 040 528 3539

Radio 99

 

 
BLUESARPAJAISET:

Kiitos tuesta! Seuraavat tahot mahdollistivat Lahti Blues & Roots -arpajaiset.

ALEX PARK HOTEL, Band'O, BLUELIGHT RECORDS, Blues News (BN), THE BlueStore, FENNICA RECORDS, Humble House Records, ISMO HAAVISTO BAND, Isku, JÄRVISEN PYÖRÄ JA URHEILU, Kampaamokauppa KIRPPU, KoneBoss, LAHDEN MATKAILU, LAHDEN PAPERITUKKU Oy, RyRy, Le SUPERFly, MISIRLOU, Molly Malone's Irish Bar, NIXAN Parturi-Kampaamo, PALONVARA KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖ, Parturiliike MINNA LEINO, RADIO 99, Riverdale Blues Band, SIBONEY Oy, SPAR-MARKET HAAVI, Texicalli Records, TORKKELIN PAPERI, Töölön Musiikkitukku, VR ja WIHURI Oy.

H. Järvinen