GINTONES

Gintones on lahtelainen rock’n’roll -yhtye, jonka alkuvaiheet luotiin n. 3 vuotta sitten, kun Pershire –nimisessä triossa soittavien Mika Jaatisen ja Jari Paksusen kumppaniksi rumpuihin tuli Teerisaaren Jari. Kohta bändiin pyydettiin Kärkkäisen Marco messiin. Kun Haaviston Marko liittyi viime syksynä yhtyeen solistiksi, tehtiin demo ja ensimmäinen keikka, josta paikalla olleet puhuvat mielellään vieläkin…

Kitaristi Marco Kärkkäinen ja basisti Mikki Jaatinen soittivat 80 –luvun alkuvuosina rock’n’roll –triossa Cool Caps. Tämän jälkeen Kärkkäinen vaikutti Ventovieraissa. Gintones -kitaristi Jari Paksunen on taas alkuperäisiä Francine –yhtyeen perustajia. Laulaja Marko Haavisto on vaikuttanut lukuisissa eri bändeissä, joista mainittakoon Badding Rockers, Geronimo ja Marko Haavisto & Poutahaukat (ko. bändi esiintyi myös Kaurismäen elokuvassa). Gintonesin rumpali Jari Teerisaari soitti rumpuja kahdeksankymmentäluvulla Karjala -nimisessä yhtyeessä, jossa vaikutti myös Haavisto.

Gintones on autentista rock’n’rollia ja rock-a-billya suurella rakkaudella ja kunnioituksella esittävä viisikko! Lahden Rytmin Ystävät ja Ravintola Teerenpeli ovat yhdessä tuumin päättäneet tuottaa bändin keikalle mukavan yleisön eteen! Tule Sinäkin joukkoomme viettämään mukavaa ja vauhdikasta torstai-iltaa!