Lahden Rytmin Ystävät ry
Lahti Blues & Roots RunoRock Tapahtumat
Galleria Kuvat Vieraskirja
Jäseneksi Linkit Yhteystiedot
Lahti-bändit Lähikuvassa Etusivu

Tapahtumat
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000


  Tiedote 12.7.2004

Carelian Faces kutsuu monikulttuuriselle festarimatkalle Petroskoihin 16.-19.9.2004

Carelian Faces on toista kertaa järjestettävä monikulttuurisuusfestivaali Petroskoissa, Karjalan Tasavallassa. Tapahtuma on jatkoa Etnokult Ry:n Faces Etnofestivaalille Billnäsissä ja muille järjestön monikulttuurisuusprojekteille. Carelian Facesissa nähdään kattava otos sekä suomalaisia että venäläisiä bändejä täydennettynä muutamalla pohjoismaisella ryhmällä. Mukana on niin Marylandin poppia, Korpiklaanin metallin ja kansanmusiikin sekoitusta kuin Roots Cultivationin reggaerytmejäkin. Muut bändit ovat Blake, Ofo Band, Robin DeWan, DJ Habacuc el Caribeño, Radiopuhelimet, Folkswagen, Tonegroup, Tyr, Santtu Karhu & Talvisovat, Vataga, Coon, Iva Nova ja Misteri & the Original R&B Band.

Kaksipäiväisillä festivaaleilla näytetään useita monikulttuurisia elokuvia, voi tutustua Etnokult Ry:n Virtual Gallery -taidenäyttelyyn sekä osallistua opastetulle kiertoajelulle Petroskoissa. Musiikkia kuullaan niin alkuillan festaribileissä Philharmonian salissa kuin yön festariklubeillakin. Ohjelmaan kuuluu myös Street-tapahtuma, jossa nähdään muun muassa Tulikansan taiteilua. Lapsille on tarjolla omaa monikulttuurista ohjelmaa.

Carelian Faces festivaalille lähtee viisi bussia eri puolilta Suomea. Bussit lähtevät matkaan torstaina 16.9 joko aamulla tai illalla Oulusta, Turusta, Karjaalta, Helsingistä ja Lahdesta. Mukaan voi tulla myös Tampereelta, Jyväskylästä, Joensuusta, Mikkelistä, Savonlinnasta, Kotkasta ja Lappeenrannasta. Paikan päällä vietetään kaksi kokonaista musiikin ja muun kulttuurin täyteistä festivaalipäivää. Takaisin Suomeen lähdetään sunnuntaiaamupäivällä.

Festarimatka sisältää matkat, majoitukset hotellissa, viisumit, vakuutukset, sekä festaripassit, joilla pääsee kaikkiin tapahtumiin. Hinnat vaihtelevat lähtöpaikkakunnan sekä aamu- tai iltalähdön mukaan 150 eurosta 190 euroon. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.faces.fi. Ilmoittautua voi sähköpostilla carelian@faces.fi sekä puhelimella 041-5494524. 


hosted and updating by Medialukko Oy | web design by Delonet